TrafficForce PTT Netwerk

Spreek met duizenden collega’s van overal in de wereld dankzij TrafficForcePTT!

Portofoon of smartphone?

TrafficForce PTT combineert het beste van beide technologieën voor communicatie en lokalisatie, op maat van uw bedrijf. Spreek met 1 druk op de knop met iedereen, waar ook ter wereld!

Spreek tegen één, tien of honderden collega’s tegelijk, dit van overal in de wereld.

TrafficForce PTT (Push To Talk) is een app voor portofoon, smartphone en computer. U kunt van overal in de wereld gesprekken voeren via het gsm-netwerk of een wifi-verbinding individueel of in groep(en). Door de gecombineerde communicatie tussen smartphone, portofoon en computer is TrafficForce PTT ideaal voor het aansturen en beheren van een groep medewerkers.

  • Compatibel met 2G/3G/4G/5G gsm-netwerken en wifi-netwerken. Schakelt automatisch over naar het meest performante netwerk
  • Geen kosten voor eigen infrastructuur
  • Groepsgesprekken met onbeperkt aantal gebruikers
  • Prioriteitsgesprekken: onderbreek een gesprek met lagere prioriteit voor privé gesprekken
  • GPS positiebepaling: huidige locatie, laatst ontvangen locatie en geschiedenis kan worden bijgehouden van de gebruikers/toestellen
  • Uitgebreide dispatcher software
  • Video/foto/data doorsturen mogelijk naar dispatcher of andere applicatie
  • Uitbreidbaar met eigen applicaties

TrafficForce PTT Dispatch Software

Neem maximale controle over uw toestellen en gebruikers via het dispatch platform van TrafficForce PTT.

In het dispatch softwarepakket (voor Windows) kunt u op eenvoudige wijze gebruikers en/of groepen beheren, configureren en opvolgen.

U kunt alle gebruikers op een live kaart volgen en acties hierop toepassen. Dit is ideaal voor bedrijven die bijvoorbeeld actief zijn in het vervoer van goederen via bestelwagens, vrachtwagens of personenvervoer zoals taxibedrijven, tranportdiensten enz..

MULTI DEVICE

Gebruikers kunnen het TrafficForce PTT Platform gebruiken op portofoon, smartphone en computer. Dit maakt dat het breed binnen het bedrijf kan worden ingezet.

PRIVÉ, GROEP OF IEDEREEN

Bepaal de volledige flow van uw gebruikers. Maak (tijdelijke) gespreksgroepen aan, sta privé- of groepsgesprekken toe per gebruiker of voeg een all-call functie toe om alle gebruikers op te roepen.

GESPREKSLOG EN OPNAME

Dankzij rapportage krijgt u een volledig inzicht: gesprekken, tijdsduur, locatie,…. Ook kunt u bepalen of er een geluidsopname mag gebeuren van gesprekken.

GPS LOCATIE

Krijg in één oogopslag de actuele positie te zien van alle gebruikers. Via rapportage kan men een volledige historiek opvragen en in detail een gereden traject bekijken.

DIGITAAL OP SLOT

Dankzij de ingebouwde encryptie bent u sterk beveiligd, maar kunt u ook de privacy altijd garanderen. Deze beveiliging maakt inbraak en afluisteren van buitenaf haast onmogelijk.

WERELDWIJD

Eénieder waar er gsm of wifi-dekking is kunnen uw medewerkers onderling communiceren.

BERICHTEN

Communicatie door middel van tekst en/of data is mogelijk tussen alle ondersteunde toestellen.

GEOFENCING

Met geofencing kunt u zones afbakenen: verlaat het toestel de zone wordt een alarm geactiveerd.

LONE WORKER

Inactiviteitstimer met auditieve waarschuwing: indien hier geen reactie op komt, wordt een alarm geactiveerd.

MAN DOWN

Detecteert val of plotse beweging en activeert indien nodig de alarmprocedure.

TrafficForce levert naast dit softwarepakket ook voor TrafficForce PTT geschikte communicatiemiddelen. Klik op de link hieronder om naar het toesteloverzicht te gaan.