Over ons

Verleden en heden

Heliko (HEnderiks LIcht  en KOffers) is in 2013 opgericht als eenmanszaak met als specialismen: koffers en zaklampen. Deze op het eerste gezicht vreemde combinatie is ontstaan uit de opgedane werkervaring bij de importeur/distributeur van Peli producten. En Peli heeft nu zaklampen en koffers in het assortiment. Gedurende mijn werk voor de importeur ben ik productspecialist voor Peli Hardigg koffers geworden.
Tussen 2014 en 2018 was ik werkzaam bij DFB Cases B.V. eerst in de functie van verkoopmanager, maar later werd ik de directeur. Begin 2018 werd ik opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Na een zeer succesvolle operatie bleek dat een terugkeer naar DFB Cases niet meer mogelijk was. Tja, wat dan nu? Ik kwam in gesprek met Jeroen van Waveren, directeur van TechnoTrading in Schiedam en uit deze gesprekken bleek dat er veel synergie was in zijn producten en mijn expertise in technische verpakkingen. Hieruit is de nieuwe onderneming TechnoPack B.V. ontstaan. Groot voordeel is dat er veel expertise binnen de bedrijven is, waar onze gezamenlijke klanten veel voordelen uit kunnen halen.

Naast mijn werk in de technische verpakkingen was ik al lange tijd betrokken, eerst als beveiliger en later als beroepsverkeersregelaar, bij de veiligheidsregelingen rond Stadion “De Kuip” te Rotterdam. Naast deze regelingen raakte ik ook betrokken bij andere grootschalige evenementen als de Marathon van Rotterdam, CHIO te Rotterdam en noem ze maar op. De link met zaklampen is dan ook snel te maken. Gedurende mijn werkzame periode voor DFB Cases B.V. wilde ik de focus houden op de verpakkingen en kon ik niet de aandacht geven die de zaklampen verdiende. Nu is de tijd rijp geworden om daar ook een impuls aan te geven. Samen met mijn collega van SMG (de huisbeveiligers van Stadion “De Kuip”), Ben van der Kuijl, ben ik TrafficForce gestart. Dit bedrijf valt direct onder Heliko B.V. en is een totaalleverancier voor de beroepsverkeersregelaar / beveiliger. TrafficForce is distributeur van Shellfilm bodycamera’s en Light-Vest.  Daarnaast zijn wij dealer van ondermeer MagLite, Led Lenser, Coast Portland. Al met al professionele kwaliteitsproducten. Ben en ik stellen ons tot doel om onze klanten naast een goed product ook een zeer goede kwaliteit van dienstverlening te geven tegen concurrerende prijzen.

Ga voor meer informatie over onze verpakkingsoplossingen naar: www.technopack.nl.

Ga voor meer informatie over onze beveiligingsartikelen, zaklampen en bodycams naar: www.trafficforce.nl.

Daarnaast hebben wij ook een aantal webshops die merkspecifiek zijn. Kijk voor een overzicht onder het kopje webshops.

Ik heet iedereen van harte welkom!

Richard Henderiks
Directeur