Kamperen met Coast Light

Zo zo, dus je gaat lekker de natuur in? (Hoe dan ook, wij zijn jaloers….)
Het maakt niet uit hoeveel plezier je gaat hebben, er zijn een paar dingen die je absoluut moet onthouden naast … veiligheid en gemak.
Een van de belangrijkste componenten om de kampeervakantie veilig en gemakkelijk te houden, zijn verlichtingsproducten. De meeste campings hebben niet veel licht voorzieningen en het gevaar bestaat dat u zich onnodig bezeerd of dat u gewoon niet ziet wat u doet.
Kampverlichting kan duidelijk in twee hoofdcategorieën worden onderverdeeld: persoonlijke verlichting en ruimteverlichting. Persoonlijke lichten worden gedragen door, hoe kan het ook anders, door de campinggast zelf.  Dit type licht omvat zaklampen, hoofdlampen en kleine persoonlijke zaklampen. Gebiedsverlichting is over het algemeen groter  die zijn ontworpen om een ​​specifiek en statisch deel van de kampeerplek te verlichten, of in sommige gevallen het hele kamp
Als u een bepaald deel van de camping wilt belichten voor herhaalde activiteiten zoals de kookplaats of uw tenten, neem dan een van onze lantaarns (die ’s nachts nacht na nacht zullen leven zonder dat u nieuwe batterijen nodig hebt). Maar soms wilt u rond het kamp of in het bos verkennen … voor deze tijden zou u het best geschikt zijn met sommige van onze handlampen of hoofdlampen (vooral als uw handen vol zijn bijvoorbeeld de bekende wc-rol).
Het lijkt erop dat de kampeertocht een groot succes is met de kaartspellen, marshmallows, en een kampvuur, maar oeps … er is iets kapot gegaan. Maar wees niet bang, je hebt een van de Coast Multi-Tool met geïntegreerde LED’s en als een  ‘MacGyver’ worden al je problemen opgelost.
Eenmaal thuisgekomen berg je de uitrusting weer netjes op, zodat je klaar bent voor je volgende reis.